Workshop Innerlijke Kind Helen

Inzicht in de helende kracht van innerlijke kindwerk en Hypnotherapie voor emotionele groei en genezing

Ontdek de kracht van je Innerlijke Kind

In jou is een wereld vol emoties, intuïties, energie en creativiteit. De kleine jij is betoverend, ondeugend en kwetsbaar.

Neem een duik in het verleden, terug naar jouw kindertijd. In jouw volwassenheid maken we contact met jouw innerlijk kind om de ervaringen aan te kijken die jou tegenhouden om jouw mooiste leven te leiden. 

Ervaringen uit het verleden, geven wonden in het heden

Er zijn vaak pijnlijke overtuigingen verbonden met pijnlijke ervaringen, zoals: “Ik kan het toch niet”, “Ik ben daar niet goed genoeg voor”, “Ik ben daar niet slim genoeg voor”, “Ik ben daar niet mooi genoeg voor, of slank genoeg voor”.

Allemaal overtuigingen die je zwaar belasten en je tegenhouden om volledig te leven.

Als kind ben je ongelooflijk kwetsbaar

Misschien dacht je wel dat jij de oorzaak was van alles wat misging, en raakte je van streek door de wisselende stemmingen om je heen. Dat kan ervoor gezorgd hebben dat je dacht dat je er niet mocht zijn, dat er geen liefde voor jou was, dat je niet de moeite waard was. Die pijn kon zo overweldigend zijn dat je je ervoor afsloot, waardoor je jezelf afsneed van vreugde, spel, blijdschap en liefde.

Je ontwikkelde overlevingsstrategieën om jezelf te beschermen tegen die pijn, maar helaas sloten die je ook af voor positieve emoties. Ben jij bereid om de weg terug te vinden. De weg naar vreugde, warmte en liefde die in ons allemaal schuilt.

“Eindelijk durf ik mijn plek in te nemen. Eindelijk durf ik zichtbaar te zijn, zonder me druk te maken wat een ander daarvan vind. Nee, is ook een antwoord”

OMARM JOUW

INNERLIJKE KIND

Laat oude overtuigingen los

In je volwassen leven blijven de achtergebleven stukjes kind nog altijd hun eigen film afspelen in brein en lichaam. Soms lijken die oude overtuigingen zelfs zo echt dat ze zichzelf opnieuw afspelen, als een eindeloze herhaling op Netflix. Maar geen zorgen! Door goed te kijken naar wat er in het verleden is gebeurd, is het mogelijk om die oude filmrolletjes van overtuigingen eens goed onder de loep nemen.

Met een flinke dosis volwassen bewustzijn kun je die oude overtuigingen herkennen, ze liefdevol bedanken voor hun dienst, en ze vervolgens loslaten als ballonnen op een kinderfeestje. Zo maak je ruimte om je huidige leven opnieuw in te kleuren.

Hoe herken je een gewond innerlijk kind?

 • Geen nee durven zeggen.
 • Bang voor intimiteit. 
 • Perfectionistisch zijn.
 • Faalangst hebben.
 • Weinig zelfvertrouwen.
 • Je niet gezien of gehoord voelen.
 • Machteloosheid.
 • Moeite met vriendschappen.
 • Wantrouwen naar anderen.
 • Overlevingstand zitten.
 • Niet kunnen voelen.
 • Ratio is sterk aanwezig.

 

Hoe overleeft de volwassene?

 • Past zich aan.
 • Houdt zich groot.
 • Cijfert zichzelf weg.
 • Denkt in oplossingen.
 • Wordt beschermd door een dikke muur.
 • Zit in overlevingsstand.
 • Niet lullen maar poetsen mentaliteit.
 • Veel aandacht geven aan anderen en zichzelf vergeten.
 • Eigen behoeften negeren.

Bij Miranda voel je dat ze je écht wil helpen.Beleving, oprechte passie en ongekend hoog niveau van technieken en kennis. Als jij zelf echt verandering wil, dan begeleidt Miranda je naar je eigen transformatie.

Nick Lengkeek

EEN UNIEKE HYPNOSE / INNERLIJKE KIND HELING

De training zal volledig gestoeld zijn vanuit het werkveld. En dit is nog een unieke pijler van deze workshop. Geen enkel instituut doet het op deze manier. De expertise van Miranda als hypnotherapeut met een ervaring van 15 jaar wordt volledig ingezet. Alle opleidingen die zij al die jaren gevolgd heeft, zijn door elkaar gehusseld en overgoten met haar eigen unieke succesvolle saus. Tel daarbij haar 15 jaar lange ervaring bij op en je hebt een kwalitatief hoogstaande workshop te pakken.

 

Miranda zelf zal deze training verzorgen waardoor we hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Je kunt erop vertrouwen dat je innerlijke kind wordt geheeld en dat je oude overtuigingen zullen worden losgelaten.

Voor wie is deze workshop bestemd.

De workshop Innerlijke Kind Heling is een waardevolle kans voor iedereen die zich wil verdiepen in persoonlijke ontwikkeling op een diepgaand niveau. 

Het maakt niet uit welke rol je in het leven vervult; als je gelooft in de kracht van persoonlijke groei, zelfliefde en het creëren van een positieve impact op jezelf en anderen, dan is deze workshop precies wat je nodig hebt. Hier krijg je de tools en inzichten aangereikt om op een diepgaand niveau te werken aan het helen van je innerlijke kind. Wanneer je aan je eigen helingsproces werkt, ontwikkel je ook de capaciteit om anderen te helen.

En OMG wat een geweldige training is er gegeven door Miranda Meiners. Ze deelt vol passie en humor haar kennis en ervaring en is spritueel maar nuchter tegelijk waardoor de stof makkelijk wordt opgenomen. Till next time Super Miranda!

Cindy Blanker

Ondernemer

Op de foto staat een vrolijk driejarig kind, stralend van blijdschap. Haar ogen glinsteren van nieuwsgierigheid terwijl ze de wereld om haar heen ontdekt

Kwaliteit en veilig leren werken als speerpunt

Als therapeut, trainer en medemens, hecht Miranda enorm veel waarde aan het leveren van workshops en opleidingen die doordrenkt zijn van kwaliteit en veiligheid. Ze begrijpt dat het werken met mensen en hun geestelijke gezondheid een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Miranda’s diepgaande kennis en vaardigheden stellen haar in staat om elke sessie te leiden met een combinatie van professionaliteit en warmte, waarbij ze een omgeving creëert waarin elke deelnemer zich gehoord, begrepen en veilig voelt.

ZO ZIET DE WORKSHOP /

INNERLIJK KIND HELING ERUIT

Dag 1. Verkennen en herkennen van ontstane patronen, overtuigingen, (zelf) veroordelingen, verlangens en jouw plek zichtbaar maken.

 • Ontwikkelingspsychologie.
 • Angst loslaten en vertrouwen ontvangen.
 • Schuldgevoel loslaten.
 • Innerlijke Kinderen.
 • Ontwikkeling van zelfbeeld.
 • Ons Innerlijk Kind (kwetsbare of onkwetsbare kind).
 • In gesprek gaan met het Innerlijk Kind.
 • Innerlijke vader en moeder.
 • Helen van het kind wond.
 • Trancetechnieken (hypnose) voor innerlijk kind werk.
 • Innerlijk kind werk interventies.
 • Systemisch werken met het Innerlijk Kind.

Dag 2: Erkennen, loslaten en vergeving.
We geven uiting aan ons gewonde kind deel, laten het los en helen.

Een emotionele en transformerende dag gewijd aan vergeving vanuit het innerlijke kind. Soms gebeuren er dingen die diepe wonden achterlaten, waardoor gevoelens van boosheid en verdriet ontstaan. Ontdek het krachtige proces van vergeving in drie stappen: bewustwording, voelen en loslaten.

  • Bewust worden van wat je is aangedaan.
  • Vraagt om de bereidheid om zowel jezelf als de ander te vergeven.
  • Het oproepen van de juiste trancestaat met behulp van hypnose, waarin vergeving diep kan plaatsvinden. Dit stelt je in staat om met vrijheid je toekomst tegemoet te treden.

  In de ochtend verdiepen we het Innerlijk Kind proces en in de middag richten we ons op de praktische toepassingen en neem jij je certificaat in ontvangst.

  Tijdens deze betekenisvolle workshop zullen we elkaar liefdevol ondersteunen terwijl we oefenen en groeien. Samen zullen we niet alleen jouw innerlijke heling aanraken, maar ook elkaars harten verrijken.

  Vooropleiding

  Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is het belangrijk om  voldoende persoonlijke draagkracht te hebben om deel te kunnen nemen aan deze workshop. Je voldoet aan een HBO werk- en denkniveau. In sommige gevallen kunnen wij voorstellen om je vooraf of erna persoonlijk te begeleiden.

  Studiebelasting

  De studiebelasting van deze workshop focused zich voornamelijk op de workshopdagen zelf, waar de kern van het leerproces plaatsvindt.

  Miranda Meiners

  Miranda Meiners, een ervaren professional met een HBO-opleiding en een hart vol toewijding. Als hypnotherapeut, trauma therapeut en trainer in hypnotherapie en NLP, staat ze bekend om haar focus op kwaliteit, liefde en veiligheid voor zowel haar cliënten als studenten.

  In haar praktijk, samen met collega hypnotherapeuten, begeleidt Miranda cliënten die kampen met trauma-gerelateerde klachten en hulpvragen. Haar behandelingen vormen een harmonieuze samensmelting van hypnotherapie, NLP, gedragstherapie, reincarnatie en regressie, doordrenkt met zorg en aandacht voor het welzijn van haar cliënten.

  Voor Miranda is persoonlijke ontwikkeling van onschatbare waarde. Ze blijft voortdurend haar rugzak vullen met waardevolle kennis, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar studenten en cliënten. Haar missie reikt verder dan genezing; het is een reis van groei, liefde en empowerment voor iedereen die ze bereikt.

  Wauw wauw wauw, wat een prachtige vrouw met heel veel kennis en humor! Miranda weet je nog meer te interesseren en gefascineerd te raken over hypnose!! Je gaat helemaal mee in haar flow en bam…. Je bent om en verkocht!

  Omira Schoop

  DATA WORKSHOP 2024

  Opleidingstijden: 10:00 – 17:00

  Juni 2024 (nog plekken beschikbaar)
  zaterdag 22 juni 2024
  zondag 23 juni 2024

  September (vol)
  Zaterdag 7 september 2024
  Zondag 8 september 2024 

  Locatie:

  Omgeving Breda

  Minimale deelname:

  Er zijn minimaal 10 deelnemers nodig om deze workshop te laten plaatsvinden. Uiterlijk twee weken voor aanvang ontvang je de uitnodiging met alle relevante gegevens per e-mail.

  JOUW INVESTERING

  Voor deze transformerende workshop bedraagt jouw investering slechts € 544,50 (B.T.W. vrijgesteld)

  Ontdek het gemak van eenvoudig betalen in termijnen! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om datgene te krijgen wat je wilt. Neem simpelweg contact met ons op en ontdek hoe flexibel we zijn. Jouw droomtoekomst wacht op je – betaal in 2 termijnen via automatische incasso en maak het mogelijk. Stuur een mail naar: laura@mirandameiners.nl als je hier gebruik van wilt maken.

  CRKBO geregistreerd docent logo

  CRKBO: Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

  FAQ:  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Hoe groot zijn de groepen?

  Elke groep heeft minimaal 10 deelnemers en maximaal 25 deelnemers. Er is een hoofdtrainer en daarnaast wordt er eventueel gewerkt met assistent-trainers. Zo garanderen wij een persoonlijke begeleiding en aanpak!

  Kun je met elke achtergrond deze opleiding beginnen?

  Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een HBO werk-en denkniveau.

  Herken ik mijn Innerlijke Kind na deze workshop?

  Ja, absoluut. De verbinding met je Innerlijk Kind blijft bestaan. Samen gaan jullie op pad vanuit verbinding en liefde, waardoor je gelukkiger en succesvoller in het leven staat.

  Bij deze workshop is het volgende inbegrepen

  • Koffie en thee. Een veilige, respectvolle, familiare plek om te werken aan je ontwikkeling.
  • Werken met een trainer die volledig up-to-date is met de nieuwste inzichten en technieken uit het werkveld en heel veel praktijkervaring heeft.
  • Certificaat van deelname