HYPNOTHERAPIE ERVARINGEN
VAN KLANTEN

UITSTEKEND
46 recensies op
Remko Delsasso
Remko Delsasso
16. September, 2022.
Deze vrouw verstaat haar vaak en het is meer dan alleen hypnose!
Lees verder
Jitske van Hooft
Jitske van Hooft
9. September, 2022.
Al een tijdje dacht ik eraan om Miranda te benaderen. Maar ik kan jullie vertellen, je moet niet twijfelen maar gewoon doen. Het is bizar om te zien hoe het onderbewuste brein werkt en wat ik slechts in 3 sessies heb bereikt. Miranda luistert goed naar de uitdagingen waar je tegenaan loopt en weet precies hoe ze je kan helpen zolang jij je ervoor open stelt. Een trauma waar ik al bijna twee jaar mee rondliep, was na 1 hypnose sessie op de achtergrond geplaatst waardoor ik er niet meer dagelijks aan hoefde te denken en ermee om kan gaan. Als ik in de toekomst weer ergens tegenaan loop zal ik zeker terug gaan naar Miranda. Dit was de allerbeste investering die ik gedaan heb om aan mezelf te werken.
Lees verder
Froukje vdvelde
Froukje vdvelde
29. Augustus, 2022.
Wat heb ik een fijn hypnose seminar mee mogen maken met Miranda. Het hele weekend heb ik me verwonderd en genoten van alles wat er gebeurde. Dankjewel Miranda!!
Lees verder
kirsten van gils
kirsten van gils
25. Augustus, 2022.
Miranda is een heel fijn mens. Ik voelde mij op mijn gemak bij haar en haar hypnose heeft mij echt geholpen!
Lees verder
Wendy van Nimwegen
Wendy van Nimwegen
17. Augustus, 2022.
Afgelopen weekend een magische Hypnose Seminar gevolgd bij Miranda. Veel mogen leren en mogen ervaren. Wat een vakdame is Miranda! Thx voor je prachtige lessen afgelopen weekend.
Lees verder
Silvia Vanhoutte
Silvia Vanhoutte
16. Augustus, 2022.
Wat een enthousiasme en wat een kennis heeft deze madam! Ongelooflijk blij haar te leren kennen en van haar te mogen leren. Ik hoop dat we elkaar snel weer terug zullen zien!
Lees verder
beatrix fischer
beatrix fischer
15. Augustus, 2022.
Dankjewel voor het interessant weekend en vol ook met inzichten . Je bent een super lieve mens 👍
Lees verder
michael brandon
michael brandon
15. Augustus, 2022.
Dankjewel Miranda, voor dit prachtige weekend Hypnose. Was een byzondere ervaring. 👍❤️
Lees verder
Omira Schoop
Omira Schoop
14. Augustus, 2022.
Wauw wauw wauw, wat een prachtige vrouw met heel veel kennis en humor! Miranda weet je nog meer te interesseren en gefascineerd te raken over hypnose!! Je gaat helemaal mee in haar flow en bam…. Je bent om en verkocht! Dankjewel lieve Miranda. Dit is een ervaring die ik voor geen goud had willen missen❤️
Lees verder
Stefan Troost
Stefan Troost
4. Augustus, 2022.
Ik heb 3 keer de hypnotherapie gehad bij Miranda en deze als prettig ervaren. Leuke, belangstellende vrouw. Ik weet nu hoe ik met de pijn kan omgaan en merk zeker verbetering. Echt een aanrader als je chronische pijn hebt.
Lees verder

OPDRACHTGEVERS MET OOG VOOR FYSIEKE EN MENTALE GEZONDE
MENSEN EN MEDEWERKERS

Logo Mediq
Recensie Tilburg Bastianen groep
Recensie Gemeente EttenLeur
Recensie ROC WestBrabant
Recensie Gemeente Roosendaal
Recensie voort

Klaar om zelf een afspraak te maken?

Kies een datum en tijd die jou het best past en reserveer deze direct in mijn agenda. 

Of eerst thuis zelf eens proberen?

slaapklachten | PDS & trauma | angst | depressie | buikpijn | energie | zelfvertrouwen

hyponse gevaarlijk ebook cover