MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL

MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL

Als hypnotherapeut ben ik niets anders dan jij

Als je zoekt naar een verhaal over groei en zelfontdekking, dan ben je op de juiste plek beland. Ook ik ben niet gespaard gebleven van de uitdagingen van het leven, en eerlijk gezegd, ze blijven maar komen. Maar ik heb ontdekt dat die hobbels steeds beter te overwinnen zijn. Hoe? Het antwoord ligt in het begrijpen en aanpakken van mijn onderbewuste brein.

Mijn loopbaan was een achtbaanrit van de ene baan naar de andere. Om de paar jaar begon het te kriebelen en was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik streefde naar meer: meer inkomen, meer erkenning, meer verantwoordelijkheid. En in het begin voelde dat geweldig! Ik viel op, wist mezelf overal naar binnen te praten, omarmde mijn rol als perfectionist en controlefreak volledig. Ik verzetten bergen werk en bleef maar doorgaan, altijd het motto “niet lullen maar poetsen”.

Maar op een gegeven moment kwam ik tot het besef: “Dit is het niet. Ik wil léven. Ik wil een impact maken met wat ik doe.” Ik was uitgeput van het constante gevecht en het streven naar perfectie, het hooghouden van alle ballen.

Hypnotherapeut Miranda Meiners staat klaar om cliënten te begeleiden naar positieve verandering. Vanuit vertrouwen, empathie en expertise.

Persoonlijke ontwikkeling

Naarmate mijn twee kinderen steeds zelfstandiger werden en minder afhankelijk waren van hun moeder, opende zich een nieuwe fase in mijn leven. Tussen mijn werk, het huishouden, mijn man, kinderen en zelfs onze trouwe viervoeter vond ik plots meer tijd voor mezelf. En die tijd gebruikte ik om te ontdekken wat ík wilde.

Na twee jaar van toegewijde studie stond ik als een frisse, vernieuwende coach in de startblokken. Ik nam het moedige besluit om mijn baan op te zeggen en mijn eigen weg te gaan als zelfstandige. Maar, eerlijk is eerlijk, het was geen makkelijke rit. Mijn hemel, wat kwam ik een hoop obstakels tegen op mijn pad naar zelfstandigheid.

Twijfels knaagden aan me: “Kan ik dit wel? Zit er überhaupt iemand op mij te wachten? Ben ik het waard?” De gedachte dat de wereld al overstroomde van coaches, maakte het er niet beter op. Het voelde als een hindernissenparcours van zelftwijfel.

Belemmeringen oplossen is groeien naar de persoon die jij wilt zijn.

Ik ben nooit ben gestopt met het volgen van opleidingen en daar ben ik super dankbaar voor. Tijdens deze leerreizen ben ik zelf ook door een emotioneel proces gegaan. Ik heb geschreeuwd, gehuild, gelachen. Ik ben boos geweest, geïrriteerd, gefrustreerd. Ik heb diepe dalen ervaren en ben er weer uitgeklommen. Maar omdat ik van uitdagingen houd, heb ik ze telkens weer aangepakt.

Door deze confrontaties ben ik me bewust geworden van mijn eigen belemmeringen. En het mooie is, ik heb ze omarmd. Ik heb ze een plek gegeven, zodat ze niet langer de touwtjes in handen hebben van mijn leven. In plaats daarvan heb ik de controle teruggepakt. Want, laten we eerlijk zijn, niemand anders is verantwoordelijk voor mijn leven dan ikzelf.

Wat levert het op?

Met een flinke dosis daadkracht en een knipoog naar het leven, kan ik zeggen dat ik die onbewuste belemmeringen stevig heb aangepakt. Ze hebben geen grip meer op mijn persoonlijke en professionele groei. Ik trap niet langer in diezelfde valkuilen om vervolgens te denken: “Daar gaan we weer!”

Het geheim? Ik heb mezelf beter leren kennen. Nu kan ik zonder oordeel luisteren en anderen op weg helpen. Want zeg nu zelf, wie heeft er tijd voor drama als je ook kunt genieten van een beetje rust en humor?

Ben ik klaar?

Klaar? Nooit! Voor mij is het leven als een eindeloos avontuur, een speeltuin waarin ik constant mag leren, ontwikkelen, spelen en groeien. Net zoals ieder ander mens heb ik mijn eigen ups en downs. Ja, ik ben (hypno)therapeut, maar bovenal ben ik een mens van vlees en bloed. En dat is precies wat dit avontuur zo kleurrijk en boeiend maakt!

Waar hou ik van?

Ik hou ervan om kennis te vergaren, mijn lichaam te laten bruisen van energie tijdens het sporten, te ontspannen op een gezellig terrasje, mensen te observeren en te begeleiden op hun pad, inspirerende trainingen te geven en mijzelf te verliezen in boeiende boeken. Ik omarm vooruitgang en sta vol passie in het leven, genietend van elk moment. Van een dagje shoppen tot het creëren van smakelijke gerechten in de keuken, van het verzorgen van mijn tuin tot zalig luieren, en niet te vergeten, de liefde die ik koester voor mezelf, mijn geliefden en mijn trouwe viervoeters.

WAAROM IK HYPNOSE IN NEDERLAND OP DE KAART ZET

Fysieke en/of mentale klachten oplossen met hypnotherapie. Is dat iets voor jou?

Waarom niet. Waarom zou het niets voor jou zijn…? Al duizenden mensen zijn je voorgegaan. Ik werk niet alleen met hypnotherapie. Zodra je bij mij binnenstapt en we hebben het dieptegesprek, ga ik kijken wat bij jou past. Of dat nu hypnose is, coaching, NLP of een samenspel van alle kennis die ik heb, het is altijd maatwerk. Wat heb jij nodig om het leven te leiden wat bij jou past.

Is dat iets voor jou?

Wellicht heb je al van alles gedaan maar ervaar je nog steeds fysieke en/of mentale klachten. Dan wil dat niet zeggen dat je gefaald heb en je er maar mee moet leren leven. Het wil alleen maar zeggen dat je de juiste knop nog niet hebt gevonden.

 

Hoe zou het zijn om anderen te helpen met hypnose?

Hypnose en werken met het onderbewuste brein heeft mij ongelooflijk veel gebracht. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu sta waar ik sta. Wil je weten waar dat is? Volg mij dan via socials. Dit geeft een geweldig inzicht in mijn leven als professional.

Dit wil ik met je delen:

  • Overvolle praktijk
  • Wachtlijst
  • Geweldige recensies
  • Snel en doeltreffend resultaat
  • Gebruik maken van mijn jarenlange kennis en ervaring
  • Een opleiding die anders is dan anders
  • Eentje vooral gespitst op praktijkervaringen

Is dat iets voor jou?

Simpel. Neem dan gewoon eens contact met me op voor meer informatie.

HOE IK BEN OPGELEID TOT HYPNOTHERAPEUT

Mijn grootste doorbraak

Ik ben begonnen als therapeut/coach. Werken met het bewuste brein. Mijn praktijk draaiden net 4 maanden, komt er een client met een burn-out binnen. Na een paar maanden was ze “burn-out vrij” en kon ze haar leven weer oppakken. Valt ze na 6 maanden terug in haar oude gedrag. De zoveelste burn-out. Na onderzoek kwam ik erachter dat het onderbewuste brein hiervoor verantwoordelijk is. Zo kwam ik in aanraking met de beste beslissing ever; Hypnotherapie is werken met het onderbewuste brein.

De cliënte met die burn-out heb ik “gebruikt” voor mijn afstudeeropdracht voor de opleiding trance/hypnotherapeut. Ze is nooit meer teruggevallen.

Wat betekent dat voor jou?

Al jaren begeleid ik cliënten op mijn geheel eigen en doeltreffende manier van problemen af waar ze meer rondlopen. Ik combineer hypnotherapie, NLP en coaching met elkaar. Dat maakt mijn manier van werken zo uniek. Elk jaar volg ik opleidingen om mijn cliënten nog beter te begeleiden. Om de workshops en trainingen keer op keer te restylen.

Elke cliënt die bij mij over de drempel stapt kan en mag rekenen op gedegen vakmanschap, daadkracht en een brok aan enthousiasme. Alle trainingen en workshops die ik organiseer of begeleid zijn doorspekt van kennis en worden hoog aangeschreven. Ik ga voor de volle 100%.

 

diploma certificaten expertise hypnose

LEES ERVARINGEN VAN MIJN CLIENTEN

Bijzonder om Miranda te mogen ontmoeten en met haar te mogen werken. De spiegel die ze geeft is spot-on en haar energie is eindeloos. Met een flinke dosis humor, kan ze je begeleiden naar elk hoekje van je ziel. Het was een ontzettend helende reis, waarvan ik voel dat dit nog maar het begin is van het moois wat gaat komen.

Joy Geers

“Dit is voor het eerst dat ik mijn ervaring ga delen, omdat ik nooit in iets geloofde wat mij hielp. Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met mensen die dachten mij te kunnen helpen. Toen Miranda over Hypnose begon dacht ik meteen: ‘nee, daar gaan we weer. Wéér iemand die zo zweverig doet en denkt dat het gaat werken’. Terwijl eerder niks geholpen had bij mij. Na 2 keer langs Miranda te zijn geweest, heeft het meteen mijn ogen geopend en geholpen, waar ik echt totaal verbaasd over ben. Omdat ik altijd dacht: er is toch niemand die mij verder kan helpen. Ik heb 12 jaar joints gerookt waar ik heel graag vanaf wilde. Dit is mij gewoon gelukt, waar ik zo versteld van sta!”

Noel Keijzers

Fijne aanpak en echt iemand die je serieus neemt en je op jouw gemak stelt, zonder geschreeuw, zoals je wel eens ziet bij andere hypnotherapeuten. De beste in Nederland wat mij betreft.

Joost van Berckel