MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL

MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL

Als hypnotherapeut ben ik niets anders dan jij

Ook ik heb mijn hobbels gehad in het leven en eigenlijk nog steeds. Wel merk ik dat deze hobbels veel beter begaanbaar worden. Hoe dat kan! Ik ken mezelf veel beter en weet wat het me brengt als ik het oplos door te werken met het onderbewuste brein. Jarenlang hopte ik van baan naar baan. Zat ik ergens 2 jaar, ging het kriebelen en wilde ik weer verder. Ging weer meer verdienen, meer aanzien, meer verantwoording en nog meer geld. Voelde in het begin super goed. Ik werd gezien, kletsten mezelf overal naar binnen, stapte vol in mijn rol als perfectionist en controle freak. Verzetten bergen werk en ging maar door. Niet lullen maar poetsen type ???? Op een moment kwam ik op een punt en dacht: “Zo wil ik niet verder. Ik wil voelden dat ik leef. Impact maken met wat ik doe”. Ik was doodmoe van het vechten en mezelf bewijzen dat ik perfect was en echt alle ballen heel hoog kon houden.

hypnotherapie, hypnotherapeut

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn 2 kinderen, 11 jaar geleden waren ze 14 en 12, werden zelfstandiger en hadden minder hun moeder nodig. Naast mijn werk, huishouden, man, kinderen en hond kreeg ik meer tijd om mezelf te ontwikkelen en uit te zoeken wat wil ik. Na twee jaar studeren was ik vernieuwend coach, stopte met werken voor een baas en begon voor mezelf. Nu ging dat niet zonder slag of stoot. Mijn hemel, wat kwam ik veel beren op mijn pad tegen als zelfstandige. Kan ik het wel. Wie zit er nu op mij te wachten. Ik ben het niet waard. Er zijn al zoveel coaches. Vreselijk, wat een belemmeringen kwamen naar boven.

Belemmeringen oplossen is groeien naar de persoon die jij wilt zijn.

Mijn grote geluk was en is nog steeds, dat ik nooit gestopt ben om opleidingen te volgen. Tijdens als deze opleidingen ga je zelf ook door een proces heen. Ik heb lopen schreeuwen, huilen, lachen. Ben boos geweest, geïrriteerd en gefrustreerd. Ben door diepe dalen gegaan en weer omhoog geklommen. Aangezien ik van uitdagingen hou, ben ik ze ook keer op keer aangegaan. Ik ben me bewust geworden van mijn belemmeringen waardoor ik ze heb kunnen omarmen. Ze een plek heb kunnen geven zodat ze niet langer meer de controle hebben over mijn leven maar dat ik de controle heb teruggepakt over mijn eigen leven. Niemand is verantwoordelijk voor mijn leven, alleen ik.

Wat levert het op?

Door het oplossen van die onbewuste belemmeringen, staan ze mijn groei persoonlijk- en op werkgebied niet meer in de weg. Ik trap niet meer in de valkuil en denk dan achteraf: “daar gaan we weer”. Er is veel meer rust gekomen in relaties, privé- en werk. Doordat ik mezelf heb leren doorgronden kan ik oordeel loos luisteren en andere mensen begeleiden.

Ben ik klaar?

Ik ben nooit uitgeleerd. Het leven is voor mij een grote speeltuin waarin ik mag leren, ontwikkelen, spelen en groeien. Een mens met haar eigen plussen en minnen. Naast dat ik (hypno)therapeut ben, ben ik ook een mens van vlees en bloed.

Waar hou ik van?

Kennis vergaren, sporten, lekker een terrasje pakken, mensen observeren en begeleiden, trainingen geven, lezen, vooruitgang, vol in het leven staan, winkelen, koken, tuinieren, luieren en dieren. En last but zeker not least, hou ik zielsveel van mezelf, mijn man, kinderen, hond en kat.

WAAROM IK HYPNOSE IN NEDERLAND OP DE KAART ZET

Fysieke en/of mentale klachten oplossen met hypnotherapie. Is dat iets voor jou?

Waarom niet. Waarom zou het niets voor jou zijn…? Al duizenden mensen zijn je voorgegaan. Ik werk niet alleen met hypnotherapie. Zodra je bij mij binnenstapt en we hebben het dieptegesprek, ga ik kijken wat bij jou past. Of dat nu hypnose is, coaching, NLP of een samenspel van alle kennis die ik heb, het is altijd maatwerk. Wat heb jij nodig om het leven te leiden wat bij jou past.

Is dat iets voor jou?

Wellicht heb je al van alles gedaan maar ervaar je nog steeds fysieke en/of mentale klachten. Dan wil dat niet zeggen dat je gefaald heb en je er maar mee moet leren leven. Het wil alleen maar zeggen dat je de juiste knop nog niet hebt gevonden.

 

Hoe zou het zijn om anderen te helpen met hypnose?

Hypnose en werken met het onderbewuste brein heeft mij ongelooflijk veel gebracht. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu sta waar ik sta. Wil je weten waar dat is? Volg mij dan via socials. Dit geeft een geweldig inzicht in mijn leven als professional.

Dit wil ik met je delen:

  • Overvolle praktijk
  • Wachtlijst
  • Geweldige recensies
  • Snel en doeltreffend resultaat
  • Gebruik maken van mijn jarenlange kennis en ervaring
  • Een opleiding die anders is dan anders
  • Eentje vooral gespitst op praktijkervaringen

Is dat iets voor jou?

Simpel. Neem dan gewoon eens contact met me op voor meer informatie.

HOE IK BEN OPGELEID TOT HYPNOTHERAPEUT

Mijn grootste doorbraak

Ik ben begonnen als therapeut/coach. Werken met het bewuste brein. Mijn praktijk draaiden net 4 maanden, komt er een client met een burn-out binnen. Na een paar maanden was ze “burn-out vrij” en kon ze haar leven weer oppakken. Valt ze na 6 maanden terug in haar oude gedrag. De zoveelste burn-out. Na onderzoek kwam ik erachter dat het onderbewuste brein hiervoor verantwoordelijk is. Zo kwam ik in aanraking met de beste beslissing ever; Hypnotherapie is werken met het onderbewuste brein.

De cliënte met die burn-out heb ik “gebruikt” voor mijn afstudeeropdracht voor de opleiding trance/hypnotherapeut. Ze is nooit meer teruggevallen.

Wat betekent dat voor jou?

Al jaren begeleid ik cliënten op mijn geheel eigen en doeltreffende manier van problemen af waar ze meer rondlopen. Ik combineer hypnotherapie, NLP en coaching met elkaar. Dat maakt mijn manier van werken zo uniek. Elk jaar volg ik opleidingen om mijn cliënten nog beter te begeleiden. Om de workshops en trainingen keer op keer te restylen.

Elke cliënt die bij mij over de drempel stapt kan en mag rekenen op gedegen vakmanschap, daadkracht en een brok aan enthousiasme. Alle trainingen en workshops die ik organiseer of begeleid zijn doorspekt van kennis en worden hoog aangeschreven. Ik ga voor de volle 100%.

 

hypnotherapeut diploma

LEES ERVARINGEN VAN MIJN CLIENTEN

Bijzonder om Miranda te mogen ontmoeten en met haar te mogen werken. De spiegel die ze geeft is spot-on en haar energie is eindeloos. Met een flinke dosis humor, kan ze je begeleiden naar elk hoekje van je ziel. Het was een ontzettend helende reis, waarvan ik voel dat dit nog maar het begin is van het moois wat gaat komen.

Joy Geers

“Dit is voor het eerst dat ik mijn ervaring ga delen, omdat ik nooit in iets geloofde wat mij hielp. Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met mensen die dachten mij te kunnen helpen. Toen Miranda over Hypnose begon dacht ik meteen: ‘nee, daar gaan we weer. Wéér iemand die zo zweverig doet en denkt dat het gaat werken’. Terwijl eerder niks geholpen had bij mij. Na 2 keer langs Miranda te zijn geweest, heeft het meteen mijn ogen geopend en geholpen, waar ik echt totaal verbaasd over ben. Omdat ik altijd dacht: er is toch niemand die mij verder kan helpen. Ik heb 12 jaar joints gerookt waar ik heel graag vanaf wilde. Dit is mij gewoon gelukt, waar ik zo versteld van sta!”

Noel Keijzers

Fijne aanpak en echt iemand die je serieus neemt en je op jouw gemak stelt, zonder geschreeuw, zoals je wel eens ziet bij andere hypnotherapeuten. De beste in Nederland wat mij betreft.

Joost van Berckel