““Ik hoor heel vaak: ik heb al zoveel geprobeerd maar ik val steeds terug en kom dan meer aan. Ik schaam met eigenlijk stiekem voor mijn eigen lichaam, gedrag en eet behoeftes.”

Miranda Meiners

Afvallen met hypnose

Sinds het begin van mijn coachings- en hypnosepraktijk heb ik al heel veel mensen mogen helpen om af te vallen met hypnose. Met mijn cliënten spreek ik altijd over gezond en verantwoord leven, in plaats van zo snel mogelijk kilo’s kwijtraken. Natuurlijk kunnen de kilo’s ook belangrijk zijn, maar gaat het er niet vooral om dat je lekker in je vel zit? Dat jij blij en gelukkig bent en kunt genieten van de dingen die je doet? Iemand die opgewekt door het leven gaat, zorgt beter voor zichzelf.
hypnose, afvallen, etten leur, breda, brabant, roosendaal, miranda meinershypnose, afvallen, etten leur, breda, brabant, roosendaal, miranda meiners

Sinds het begin van mijn coachings- en hypnosepraktijk heb ik al heel veel mensen mogen helpen om af te vallen met hypnose. Met mijn cliënten spreek ik altijd over gezond en verantwoord leven, in plaats van zo snel mogelijk kilo’s kwijtraken. Natuurlijk kunnen de kilo’s ook belangrijk zijn, maar gaat het er niet vooral om dat je lekker in je vel zit? Dat jij blij en gelukkig bent en kunt genieten van de dingen die je doet? Iemand die opgewekt door het leven gaat, zorgt beter voor zichzelf.

Er kunnen een heleboel dingen meespelen, die ervoor zorgen dat je niet van de snelle suikers kunt afblijven, steeds last hebt van het Jo-Jo effect of wel de juiste voeding neemt, maar gewoon niet (meer) afvalt. Ik snap dat je daar moedeloos van kunt worden. De meeste cliënten die bij mij komen, zijn al hun hele leven aan het diëten en/of kampen met overtollige kilo’s. Wat ik ook vaak hoor:

Afgelopen maandag had ik een telefoongesprek met een vrouw van middelbare leeftijd. Vorig jaar heeft zij bij mij het programma afvallen met HypnoSlim gevolgd. Ze wilde gezonder gaan leven, meer energie hebben en was ten einde raad. Ze vond zichzelf zwak en was boos op zichzelf. Ondanks dat ze al jaren bezig was met een gezonde levensstijl, werd ze constant teruggetrokken naar haar oude gewoontes. Eigenlijk had ze het al opgegeven totdat een vriendin zei: “Ga aan de slag met hypnose, probeer het nog één keer.” Zo sceptisch als ze was toen ze binnenkwam in mijn praktijk, zo gelukkig is ze nú. Ze houdt haar nieuwe levensstijl met gemak al een jaar vol en heeft totaal geen last van terugval. Daarbij voelt ze zich super energiek en is ze opnieuw verliefd geworden op zichzelf. Hoe mooi kun je het hebben! Ik zal vertellen wat ik hier samen met haar aan heb gedaan…

Oorzaken onbewust aankomen

Het grote voordeel van afvallen met hypnose is dat met de opmerkelijke kracht van hypnose je onderbewuste obstakels overwint. Het volgende gedrag kan leiden tot gewichtstoename:

  • Je eigen onbewuste zou er van overtuigd kunnen zijn dat die extra kilo’s nodig zijn.
  • Na een lange dag werken kom je thuis en heb je het gevoel dat je moet snaaien of je nu wilt of niet. Die aandrang is zo sterk!
  • Je moet altijd je bord leegeten. Of je nu vol zit of niet. Het moet op. Het is zo zonde om het weg te gooien.
  • Je eet heel snel. Eigenlijk proef je niet wat je naar binnen schrokt.
  • Als je alleen bent, dan moet je iets lekkers.

Dit is slechts een kleine greep uit je onderbewuste gedrag. Dit gedrag zorgt er wel voor dat je het afvallen en goed voor jezelf zorgen niet kunt volhouden. Hierdoor val je weer gemakkelijk terug in je oude eetgedrag. Je wordt boos op jezelf en zegt misschien tegen jezelf: “Zie je wel, ik kan het niet.” Met hypnose ga je naar de bron van je onderbewuste gedrag en pak je het dus bij de wortel aan op een hele makkelijke en snelle manier.

Praktijkvoorbeeld

Afgelopen maandag had ik een telefoongesprek met een vrouw van middelbare leeftijd. Vorig jaar heeft zij bij mij het programma afvallen met HypnoSlim gevolgd. Ze wilde gezonder gaan leven, meer energie hebben en was ten einde raad. Ze vond zichzelf zwak en was boos op zichzelf. Ondanks dat ze al jaren bezig was met een gezonde levensstijl, werd ze constant teruggetrokken naar haar oude gewoontes. Eigenlijk had ze het al opgegeven totdat een vriendin zei: “Ga aan de slag met hypnose, probeer het nog één keer.

“Zo sceptisch als ze was toen ze binnenkwam in mijn praktijk, zo gelukkig is ze nú. Ze houdt haar nieuwe levensstijl met gemak al een jaar vol en heeft totaal geen last van terugval. Daarbij voelt ze zich super energiek en is ze opnieuw verliefd geworden op zichzelf. Hoe mooi kun je het hebben! Ik zal vertellen wat ik hier samen met haar aan heb gedaan….”

Miranda Meiners

 

Het begon met een intake en een stuk voedingstherapie over de bewustwording voor een gezond leven wat bij haar past. Daarna volgde de eerste hypnosesessie waarbij we het onderbewuste geïnstrueerd hebben dat zij 3 maaltijden per dag eet, geen behoefte meer heeft aan snelle suikers en voldoende eiwitten/proteïne neemt. Ook hebben we het onderbewuste verteld wat haar doelen zijn: welk gewicht ze wil, wie haar voorbeeld vrouw is qua uitstraling en lichaam en dat ze langzamer en bewust eet.

Vervolgens zijn we tijdens de tweede sessie gaan werken aan haar stresslevel. Deze was veel te hoog waardoor ze enorm de behoefte had om te snaaien en haar lichaam nooit in ontspanning was. Een lichaam wat altijd in opperste staat van paraatheid is, kan zichzelf niet herstellen en valt daardoor niet af.

Voor de derde sessie zijn we aan de slag gegaan met haar onderliggende emoties. Negatieve emoties worden opgeslagen en vastgehouden in de cellen van je lichaam. Hierdoor kweek je vet op je buik en heupen die letterlijk je emoties beschermd.

Ter afsluiting hebben we gekeken wat nog extra aandacht nodig had voor een nog beter resultaat. De 2,5 liter water die je nodig hebt om de afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen was nog lastig voor haar om te halen. Tevens kreeg ze het nog niet volledig voor elkaar om 3 keer per week echt goed te bewegen. Nadat we al deze zaken tijdens de hypnose de revue lieten passeren, waren we klaar met de hypnotherapie en was zij klaar om haar nieuwe leven in te stappen, precies zoals zij het wilde.

 

“Hypnose is snel, effectief en veilig.”

Miranda Meiners

Wil je reageren of heb je een vraag?

13 + 2 =