Hallo, ik ben
Mandy de Groen

Als hypnotherapeut ben ik niets anders dan jij

Als een vrouw die van jongs af aan altijd haar nieuwsgierigheid volgde en graag naar anderen luisterde, geloof ik in de kracht van verhalen. Want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft een verhaal. Maar wat zeg je nou echt? En misschien nog belangrijker, wat vertel je mij niet?

In mijn eigen reis door moeilijke momenten, ontdekte ik de onschatbare waarde van de ‘kleine’ dingen. Een oprechte blik, een luisterend oor, eerlijke woorden – zelfs als ze soms een beetje pijn doen. Het zijn deze momenten die écht het verschil maken.

Ik heb geleerd dat vertrouwen en steun essentieel zijn tijdens uitdagende tijden. Vanuit die ervaring leef ik mijn leven.

Ik zie jouw krachten, maar ook jouw valkuilen. Ik geloof in groei, in verandering – als dat is wat jij wilt. En het allerbelangrijkste: ik zie je echt. Ik hoor je. Ik maak écht contact en ben eerlijk naar je.

Dus, laten we samen jouw verhaal schrijven. Laat mij jouw krachten ontdekken, jouw valkuilen omarmen en jouw groei vieren. Want hier bij Miranda Meiners, gaat het niet alleen om verandering – het gaat om verbinding.

Hypnotherapeut Miranda Meiners staat klaar om cliënten te begeleiden naar positieve verandering. Vanuit vertrouwen, empathie en expertise.

Persoonlijke ontwikkeling en hypnose

Therapieën kwamen en gingen in mijn leven, maar één ding bleef constant: hypnose. Daadkrachtig en effectief, het bleek mijn geheime wapen te zijn. Maar laten we eerlijk zijn, zelfs als coach kon ik op onbewust niveau de therapeuten soms flink om de tuin leiden!

Toen ik weer vastzat in oude patronen en klaar was met de chaos, stapte ik de deur binnen bij Miranda. Vanaf dat moment was één ding duidelijk: deze dame weet waar ze het over heeft. In no-time zaten we diep in de veranderingen en inzichten.

Na ons traject realiseerde ik me pas echt de kracht van hypnose. En geloof me, mijn passie werd aangewakkerd!

Nu, als onderdeel van haar team, kan ik mijn liefde voor hypnose verspreiden als een virus (maar dan wel een goeie!)

Wat levert het op?

Wat levert het niet op. als jij bereid bent om die stappen te zetten die nodig zijn om het leven te leiden wat jij wilt leiden… dan is alles mogelijk. Maar hé, laten we niet vergeten dat met de juiste instelling en wat bereidheid om in jezelf te investeren, de mogelijkheden eindeloos zijn!

Ben ik klaar?

Leren en ontdekken, daar smul ik van! Kennis is mijn brandstof, en ik blijf mezelf maar voeden, als een ware kennisfanaat. Het gaat niet alleen om het ontdekken van mezelf, maar ook om het begeleiden van mijn cliënten op hun eigen ontdekkingsreis.

Voor mij is het hoogst haalbare een écht mensen-mens te zijn. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nu beter dan die menselijke connectie? Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

Waar hou ik van?

Achter de schermen van mijn passie, mijn werk en mijn gezin schuilt gewoon een doodnormaal mens. Ja, echt waar! Gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Niets gaat boven lekker genieten van mooie momenten, behalve misschien mijn diepgewortelde waarden en normen. Die zijn ook best belangrijk, hoor!

En laten we het eens hebben over mijn innerlijk kind. Oh ja, dat kleine ondeugende stemmetje binnenin mij dat houdt van zingen, dansen en stiekem wegzwijmelen bij films. Gelukkig heb ik mijn zoon die deze passie met mij deelt. Samen maken we van het leven een groot feest!

Dus ja, naast al dat serieuze gedoe ben ik gewoon een mens van vlees en bloed. Met een hart vol humor en liefde, klaar om elke dag weer nieuwe avonturen aan te gaan.

Waarom ik Hypnose in Nederland op de kaart zet

Lees ervaringen van mijn cliënten

Bijzonder om Miranda te mogen ontmoeten en met haar te mogen werken. De spiegel die ze geeft is spot-on en haar energie is eindeloos. Met een flinke dosis humor, kan ze je begeleiden naar elk hoekje van je ziel. Het was een ontzettend helende reis, waarvan ik voel dat dit nog maar het begin is van het moois wat gaat komen.

Joy Geers

“Dit is voor het eerst dat ik mijn ervaring ga delen, omdat ik nooit in iets geloofde wat mij hielp. Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met mensen die dachten mij te kunnen helpen. Toen Miranda over Hypnose begon dacht ik meteen: ‘nee, daar gaan we weer. Wéér iemand die zo zweverig doet en denkt dat het gaat werken’. Terwijl eerder niks geholpen had bij mij. Na 2 keer langs Miranda te zijn geweest, heeft het meteen mijn ogen geopend en geholpen, waar ik echt totaal verbaasd over ben. Omdat ik altijd dacht: er is toch niemand die mij verder kan helpen. Ik heb 12 jaar joints gerookt waar ik heel graag vanaf wilde. Dit is mij gewoon gelukt, waar ik zo versteld van sta!”

Noel Keijzers

Fijne aanpak en echt iemand die je serieus neemt en je op jouw gemak stelt, zonder geschreeuw, zoals je wel eens ziet bij andere hypnotherapeuten. De beste in Nederland wat mij betreft.

Joost van Berckel