Hallo, ik ben
Karin Florijn

Als hypnotherapeut ben ik niets anders dan jij

Altijd al heb ik een diepe fascinatie gehad voor het menselijk brein: hoe onze gedachten werken en hoe we onszelf kunnen transformeren en positief kunnen blijven denken. Hoe kunnen we onze dromen manifesteren met de kracht van ons brein?

Mijn avontuur begon echt toen ik met mijn gezin drie jaar op Bonaire woonde. Deze verandering bracht een zee aan nieuwe inzichten met zich mee. Het werd me al snel duidelijk dat het tijd was voor een carrière switch!

Hoewel je veel uit boeken kunt leren, heb ik uit eigen ervaring alles wel meegemaakt. Van angst en depressie tot burn-out, verslavingen, vreemdgaan, eenzaamheid, loslaten, kinderen, en financiën. Alle ups & downs; Been there, done that!

Na talloze masterclasses, trainingen, workshops, meditaties en het verslinden van boeken, besloot ik in 2019 mijn groeiende passie om te zetten in iets waarmee ik mensen écht kan helpen. Ik begon aan mijn opleiding tot Relatie Counselor en breidde mijn expertise uit met Reiki en Trauma Therapie. De grootste invloed op mijn leven had echter de kennismaking met Hypnotherapie. Wat een waardevolle tool is dat! Werken met het menselijke brein op onderbewust niveau heeft voor mij de grootste positieve doorbraken gebracht.

Mijn doel is om de wereld een stukje mooier te maken. Ik gun iedereen een leven vol geluk, verbinding en liefde. Door het verleden los te laten, kunnen we samen groeien en ons ontwikkelen in het heden.

Als jij bereid bent om deze reis aan te gaan, nodig ik je met liefde uit om die verbinding te maken. Samen maken we een proces door van innerlijke groei, waarbij ik jouw krachten ontdek, jouw valkuilen omarm en jouw groei vier.

Dus, laten we samen jouw verhaal schrijven. Bij mij gaat het niet alleen om verandering – het gaat om verbinding. En ja, we zullen onderweg misschien een traantje laten en veel lachen, maar het belangrijkste is dat we samen werken aan een vrij en liefdevol leven voor jou.

Dieptegesprek haalt oorzaak naar boven

De rode draad moet duidelijk zijn. Er is een reden dat er “iets” gebeurd. Dat je onderbewustzijn iets doet wat je niet wilt, die is duidelijk. Dat jij er last van hebt en vanaf wilt, dat is logisch. De reden waarom het gebeurd is een belangrijke. Gedrag heeft een positieve intentie. Hoe vervelend het ook voor je is, je hebt er – om jezelf te beschermen – altijd profijt van gehad. Laat ik eens een voorbeeld geven:

Twee jaar geleden kwam er een oudere dame mijn praktijk in. Ze had rugklachten. Hierdoor was ze afgekeurd, kreeg ze een uitkering en mocht ze gebruik maken van een invalidekaart. Ik vroeg aan haar: “hoe zou het voor je zijn als de rugpijn tot het verleden behoort”. Ze dacht even na en zei toen: “Maar dan ben ik al mijn voordelen kwijt. Dat wil ik niet”.

Onbewust wordt de rugpijn dus in stand gehouden omdat ze er profijt van heeft. Zo werkt het onderbewuste brein nu eenmaal. Deze dame kon ik dus ook niet helpen. Ik kan namelijk niets doen wat je niet wilt. Het dieptegesprek is voor mij als therapeut nodig om duidelijkheid en inzicht te krijgen in je onderbewuste leven en dus in je gedrag. Waarom doe je wat je doet!

Hypnotherapeut Miranda Meiners staat klaar om cliënten te begeleiden naar positieve verandering. Vanuit vertrouwen, empathie en expertise.

Persoonlijke ontwikkeling en hypnose

Therapieën kwamen en gingen in mijn leven, maar één ding bleef constant: hypnose. Daadkrachtig en effectief, het bleek mijn geheime wapen te zijn. Maar laten we eerlijk zijn, zelfs als coach kon ik op onbewust niveau de therapeuten soms flink om de tuin leiden!

Toen ik weer vastzat in oude patronen en klaar was met de chaos, stapte ik de deur binnen bij Miranda. Vanaf dat moment was één ding duidelijk: deze dame weet waar ze het over heeft. In no-time zaten we diep in de veranderingen en inzichten.

Na ons traject realiseerde ik me pas echt de kracht van hypnose. En geloof me, mijn passie werd aangewakkerd!

Nu, als onderdeel van haar team, kan ik mijn liefde voor hypnose verspreiden als een virus (maar dan wel een goeie!)

Wat levert het op?

Wat levert het niet op. als jij bereid bent om die stappen te zetten die nodig zijn om het leven te leiden wat jij wilt leiden… dan is alles mogelijk. Maar hé, laten we niet vergeten dat met de juiste instelling en wat bereidheid om in jezelf te investeren, de mogelijkheden eindeloos zijn!

Ben ik klaar?

Leren en ontdekken, daar smul ik van! Kennis is mijn brandstof, en ik blijf mezelf maar voeden, als een ware kennisfanaat. Het gaat niet alleen om het ontdekken van mezelf, maar ook om het begeleiden van mijn cliënten op hun eigen ontdekkingsreis.

Voor mij is het hoogst haalbare een écht mensen-mens te zijn. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nu beter dan die menselijke connectie? Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

Waar hou ik van?

Achter de schermen van mijn passie, mijn werk en mijn gezin schuilt gewoon een doodnormaal mens. Ja, echt waar! Gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Niets gaat boven lekker genieten van mooie momenten, behalve misschien mijn diepgewortelde waarden en normen. Die zijn ook best belangrijk, hoor!

En laten we het eens hebben over mijn innerlijk kind. Oh ja, dat kleine ondeugende stemmetje binnenin mij dat houdt van zingen, dansen en stiekem wegzwijmelen bij films. Gelukkig heb ik mijn zoon die deze passie met mij deelt. Samen maken we van het leven een groot feest!

Dus ja, naast al dat serieuze gedoe ben ik gewoon een mens van vlees en bloed. Met een hart vol humor en liefde, klaar om elke dag weer nieuwe avonturen aan te gaan.

Waarom ik hypnose in Nederland op de kaart zet

Lees ervaringen
van mijn cliënten

Bijzonder om Miranda te mogen ontmoeten en met haar te mogen werken. De spiegel die ze geeft is spot-on en haar energie is eindeloos. Met een flinke dosis humor, kan ze je begeleiden naar elk hoekje van je ziel. Het was een ontzettend helende reis, waarvan ik voel dat dit nog maar het begin is van het moois wat gaat komen.

Joy Geers

“Dit is voor het eerst dat ik mijn ervaring ga delen, omdat ik nooit in iets geloofde wat mij hielp. Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met mensen die dachten mij te kunnen helpen. Toen Miranda over Hypnose begon dacht ik meteen: ‘nee, daar gaan we weer. Wéér iemand die zo zweverig doet en denkt dat het gaat werken’. Terwijl eerder niks geholpen had bij mij. Na 2 keer langs Miranda te zijn geweest, heeft het meteen mijn ogen geopend en geholpen, waar ik echt totaal verbaasd over ben. Omdat ik altijd dacht: er is toch niemand die mij verder kan helpen. Ik heb 12 jaar joints gerookt waar ik heel graag vanaf wilde. Dit is mij gewoon gelukt, waar ik zo versteld van sta!”

Noel Keijzers

Fijne aanpak en echt iemand die je serieus neemt en je op jouw gemak stelt, zonder geschreeuw, zoals je wel eens ziet bij andere hypnotherapeuten. De beste in Nederland wat mij betreft.

Joost van Berckel