Life Changing Coachingsgesprek

“Leef het leven dat je wilt en ga opzoek naar blokkades onder de oppervlakte”

HERKEN JE DIT?

Iets vraagt aandacht

Help! Ik weet dat er iets aan de hand is wat vraagt om AANDACHT. Er zit zoveel potentieel in mij, maar het lijkt of het is opgesloten. Kon ik de juiste sleutel maar vinden.

Vind de sleutel van jouw schatkist

De sleutel zit in je, hoe gek het misschien ook klinkt. Je hoeft het niet alleen te doen. Laten we samen op zoek gaan naar de sleutel van je eigen schatkist. Tijdens het Life Changing Coachingsgesprek gaan we samen direct de diepte in en onderzoeken we wat ervoor zorgt dat je nog niet op de juiste knoppen kunt drukken. 

Kies voor verandering en zet de eerste stap

De knoppen die ervoor zorgen dat je Life Changing stappen kunt en gaat zetten. En het mooie is. Dit gesprek is helemaal gratis en verplicht je tot niets.

LEVEN WAARVOOR JE 
GEBOREN BENT

Er is iets in je leven wat je tegenhoudt

Het houdt je tegen om vanuit volle potentie te leven. Er schuurt iets. Maar je kunt je vinger er niet op leggen. Het is net of je er niet bij kunt. Alsof het opgelost zit in jezelf. Of iets je tegenhoudt. Net of iets je afremt.

Wat is de onderliggende reden?

Je baalt ervan dat je er zelf niet bij kunt. Je zoekt naar oplossingen. Naar verklaringen. Je kan er de vinger niet op leggen. Waarom komt dit telkens terug? Waarom beland ik telkens weer in deze situatie? Waarom bereik ik niet wat ik wil? Waarom kan ik niet genieten?

Wat uit het verleden heeft invloed op het heden?

Er zijn gebeurtenissen uit het verleden die invloed hebben op de manier waarop je nu leeft. Al snap je nog niet helemaal hoe en wat.

 

LEEF HET LEVEN DAT JE WILT
VIND JOUW BLOKKADES

Je doet ongelofelijk je best maar:

  • Je wordt constant ingehaald door het verleden.
  • Je hoopt dat alles later beter wordt.
  • Je voelt dat je belemmert wordt door innerlijke blokkades.
  • Je hebt het gevoel dat je allerlei ballen in de lucht moet houden.
  • Je leidt aan een chronisch schuldgevoel.
  • Je hebt het gevoel dat het leven je overkomt.
  • Je chronische klachten nemen toe en de medische wereld is uitgedokterd.
  • Je leeft op de automatische piloot. Je doet je ding maar voelt er niks bij.
  • Je interne batterij laad niet meer op en bent constant moe.

EN STEL JE EENS VOOR
DAT ALLES KLOPT

Jouw energie stroomt

Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt en alles klopt! Je doet voelt de energie door je lijf stromen en je staat rotsvast in het leven. Je leidt je leven hoe jij het wilt en met wie je wilt. Je trekt moeiteloos aan wat je wilt en je hebt een rotsvast vertrouwen in jezelf.

Samen vinden we jouw ‘the next level’

Ga met mij mee op reis naar jezelf. Word je bewust van onbewuste patronen. Leer blokkades te doorbreken. Breng jezelf naar “the next level”. Ik beloof je al in ons gratis telefoongesprek een transformatie die LIFE CHANGING zal zijn.

 

“Ik help je jouw sleutels te vinden en daarmee je eigen deur te open. Op dat bijzondere moment word je je voor eens en voor altijd bewust van wie je echt bent.

Miranda Meiners

Hypnosetherapeut, coach & trainer

WAAROM IS DIT GRATIS?

Waarom NU al Life Changing. Het is toch gratis?

Onze tijd is kostbaar. Mijn tijd en jouw tijd. Waarom zou ik dan wachten als ik al direct aan de slag kan tijdens dit gesprek? Als ik jou al kan laten ervaren en voelen hoe waardevol het is om bewust te worden wat er speelt onder de oppervlakte.

Ik hou nu eenmaal van mensen en wordt gelukkig als ik voel en ervaar dat er al een verandering gaande is. Dat er al deuren bij je opengezet worden. Misschien kraken ze nog een beetje in hun scharnieren maar ze staan al op een kier.

Je komt niet voor niets bij mij terecht. Dan is er iets wat schuurt in je leven en wat aandacht nodig heeft. Dit het moment. Pak deze kans als jij bereid bent om echt Next level te gaan.