AANMELDEN VOOR HET GRATIS LIFE CHANGING COACHINGSGESPREK

En wat een prachtige stap ga je daarmee zetten

Het is voor jou ongelooflijk waardevol als ik tijdens ons gesprek al een paar sleutels kan aanreiken, zodat er al een paar deuren op een kier gezet worden. Mag ik je vragen om even stil te staan bij de vragen die hieronder staan. Zo kan ik mij optimaal voorbereiden op ons gesprek. Weet dat alles strikt vertrouwelijk behandeld zal worden.

De sleutels van jouw schatkist

Om de sleutels te pakken zodat jij je volledig potentieel kunt benutten in je leven is het belangrijk om er bewust van te zijn hoe het er NU voor staat. Het zou niet eerlijk zijn om jezelf voorde gek te houden en te vertellen dat je “al verder bent dan je daadwerkelijk bent”. Tegelijkertijd werkt het ook niet om jezelf wijs te maken dat je “minder ver ben dan je daadwerkelijk bent”.

Wheel of life

De meest effectieve manier om te groeien is om eerlijk tegen jezelf te zijn over waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Je kunt dit prachtig toetsen door 6 belangrijke gebieden in je leven een cijfer te geven. We noemen dit  WHEEL OF LIFE.

Let op: de cijfers die je geeft zijn gebaseerd op jouw persoonlijke tevredenheid met deze 6 gebieden. Vergelijk jezelf zo min mogelijk met anderen. Op een schaal van 0 tot 10, waarbij 10 het hoogste haalbare is.

VRAGENLIJST COACHINGSGESPREK

3 + 14 =